30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kırkağaç'ta İnternet Evi açıldı

Türk Telekom ve İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ''Her İlçeye Bir Internet Evi'' projesi kapsamında Manisa'nın Kırkağaç ilçesine kurulan internet evi törenle hizmete açıldı. 

Kırkağaç Kaymakamlığı koordinesinde Telekom ve belediye işbirliğiyle Kavuniçi Kafe'nin bir bölümünde kurulan internet evinin açılış törenine Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Rıza Kayadipli, Telekom İl Müdürü Resul Aydın, Akhisar Telekom Müdürü Tahir Albayrak, Soma Telekom Şefi A.Osman Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Cemalettin Şahin ve vatandaşlar yapıldı. İnternet evinin açılış kurdelesini Telekom İl Müdürü Resul Aydın ile Kaymakam Aykut Pekmez birlikte kesti. 

Türkiye genelinde toplam 850 internet evi projesini hayata geçirdiklerini belirten Telekom İl Müdürü Resul Aydın, öğrencilerin yanı sıra vatandaşların da buradan yararlanabileceğini söyledi. Kaymakam Aykut Pekmez ise, “İnternet, çağımızın olmazsa olmazlarındandır. Toplumumuzun her kesiminin interneti tanıması ve yararlanabilmesini sağlamak adına ilçemizde kurulan internet evinin hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 13:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?