4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kıskançlık dehşeti!

Manisa'da, aldatıldığını düşünen öfkeli aşık, misafirlikte bulunan sevgilisini tüfekle öldürdü, birlikte olduğu adamı da ağır yaraladı.

Olay dün gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İsa G. (54) isimli şahıs, kendisini terk eden dostu Melahat P.'nin (52) Topçu Asım Mahallesi'nde bir eve misafirliğe gittiğini öğrendi. Av tüfeğiyle F.A.'ya ait evi basan İsa G., içeride bulunan Melahat P. ile birlikte olduğu sevgilisi V.A. (59)'ya defalarca ateş etti. Melahat P. olay yerinde hayatını kaybederken, V.A. ise ağır yaralandı. Evde ve apartmanda büyük korkuya sebep olan İsa G., motosikletle olay yerinden uzaklaştı.

Korkunç cinayet sonrası ev sahibi F.A. olayı polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile birlikte eve gelen 112 ekibi, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan V.A.'yı Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Ev sahibi F.A. ile eşi Ş.A. da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri katil zanlısı İsa G.'nin kullandığı pompalı tüfekten çıkan saçmalarla hasar gören evde inceleme yaptı.

Ölen Melahat P.'nin cesedi tabuta konularak binada kalan öğrenci gençlerin yardımıyla cenaze aracına taşınıp morga götürüldü. Melahat P.'nin cesedinin daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.
ZANLI ARANIYOR
Polis, kısa bir birliktelik yaşadığı Melahat P.'nin tekrar eski sevgilisi V.A.'ya dönmesini hazmedemeyerek kurşun yağdıran İsa G.'yi yakalamak için çalışmaları başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?