4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kitap kurtları ödüllerini aldı

SALİHLİ’NİN KİTAP KURTLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü ve ARGE birimi tarafından gerçekleştirilen “Okuyan Okullar“ projesinde Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi, projeyi desteklemesi ve öğrencilerinin aldığı dereceler ile dikkat çektiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve ARGE tarafından düzenlenen ve organize edilen “Okuyan Okullar “ projesi, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmalarını, kitapları yaşamlarının içinde önemli bir yerde bulundurmaları amacıyla gerçekleşti. “Okuyan Okullar” projesine başarıları ile imza atan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri 1. dönem sonunda ödüllerini aldılar. Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen ve Mili Eğitim Şube Müdürü Necip Yeğin ile ARGE birimi proje koordinatörleri Lütfi Şahinkaya, Mehmet Önder Karacaoğlu ve Yavuz Erdem törene katıldılar. Derece alan öğrencilere Kitap Kurdu Belgeleri sunuldu.

Salihli Anadolu Öğretmenin Lisesi'nde dereceye giren öğrenciler ise şöyle: 9.sınıflarda Esra Duran, Ayça Akgün ve Erdem Mertcan, 10. sınıflarda M.Cem Özer, İlhan Demir,11. Sınıflar Şeyda Demir, Talha Değirmenci ve 12. sınıflarda Halis Ünver ile Müge Erdoğan.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 13:12:03
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 17:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?