5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kızlarından haber alamıyor

KIZLARINDAN 10 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde şoför olarak çalışan kanser hastası babanın 10 gün önce, "Babaannemize gidiyoruz" diyerek evden çıkan 2 kızından bir daha haber alınamadı.

Salihli'de 4 yıl önce dalağının ve bir böbreğinin alınmasına rağmen mesane kanserinden kurtulamayan ve buna rağmen hayata sımsıkı sarılarak kızlarının eğitim masraflarını karşılayabilmek için çalışmaya devam eden baba Yaşar Tosun (48), 10 gündür 2 kızından haber alamıyor. Salihli Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Tosun, "Kızım Ayşen (19) ve Fadime (15) ile birlikte en küçük çocuğum olan Ali'nin 12. yaş gününü kutladık. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoşça vakit

geçirdik. Daha sonra her iki kızım da Barış Mahallesi'nde ikamet eden annemin yanına gideceklerini söyledi. Evin önünden otobüse bindirdim ve kızlarım evden ayrıldı. Ertesi gün kızlarımı görmek için annemin yanına gittim. Anneme torunlarının nerede olduklarını sordum. Annem, 'Ben dünden bu yana onları hiç görmedim' cevabını verince şok oldum. Kızlarım evden ayrıldıktan sonra meğer hiç annemin yanına gitmemiş" dedi.

 

"ARAMADIĞIM YER KALMADI"

Büyük kızı Ayşen'in Kız Meslek Lisesi Anadolu Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olduğunu ve üniversite sınavlarına hazırlandığını, küçük kızı Fadime Tosun'un ise Ticaret Lisesi 9. sınıf öğrencisi olduğunu belirten Yaşar Tosun, "10 gündür tüm aramalarımıza rağmen kızlarımı bulamadım. Polise ve savcılığa müracaat ettim. Hala bir şey çıkmadı. Başlarına bir şey gelmesinden endişe ediyorum" diye konuştu.

 

"BENİ ÖLÜME TERK ETMEYİN"

Kanser hastalığı dolayısıyla zor günler geçirdiğini ve 8 yıl önce eşinden boşandığını kaydeden Tosun, "4 yıl önce mesane kanseri teşhisi ile hastaneye yattım. Geçirdiğim çeşitli ameliyatlar sonuncunda dalak ve böbreğimin biri alındı, tedavim hala devam ediyor. 3 çocuğuma bakabilmek için çalışmaya devam ediyorum. 2 kızımı da mutlaka birilerinin kandırmış olabileceğini düşünüyorum. Kızlarıma sesleniyorum: Ben zaten kanser hastasıyım, beni hemen ölüme terk etmeyin" diye yalvardı.

10 gündür kızlarından haber alamayan baba Yaşar Tosun, kızlarını gören, tanıyan ya da yerini bilenlerin insaniyet namına 0534 261 92 23 No'lu telefonu veya 155'i aramalarını istedi.

KIZLARINDAN 10 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR
KIZLARINDAN 10 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 18:01:05
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 18:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?