5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Koca Bir Yalan'a tam not

'KOCA BİR YALAN' BEĞENİ TOPLADI

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan ünlü İngiliz vodvil yazarı Ray Cooney'in yazdığı 'Koca Bir Yalan' adlı oyunun prömiyeri sergilendi.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sergilenen Londra'da aynı anda birbirilerinden habersiz iki karısı ile iki evi olan John Smith'in maceralarının komik bir şekilde ele alındığı oyun, Manisalı sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Yönetmenliğini Tayfun Şengöz'ün yaptığı 'Koca Bir Yalan' oyununu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi. Oyunun baş karakteri olan John Smith'in Londra'da aynı anda birbirilerinden habersiz iki karısı ile iki ayrı evinin olması ve kendine göre hazırladığı zaman çizelgesinin dışına çıkmasıyla başlayan yalanlar, yanlış anlaşılmalar ve komedinin anlatıldığı oyun, ilk gösteriminde izleyenlerinden tam not aldı. Oyunun sonunda oyuncular, sanatseverler tarafından ayakta alkışlanırken, Belediye Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, oyuncuların tek tek elini sıkıp, çiçek vererek tebrik etti. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun birbirinden güzel oyunlarla izleyicinin karşısına çıktığını, tüm sanatseverleri tiyatroya davet ettiklerini belirtti.

Oyunun yönetmenliğini de yapan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz de, 'Koca Bir Yalan' oyununun izleyicilerimizden tam not alması, bize ekstra güç verecek. Oyunumuz belli aralıklarla sergilenmeye devam edecek.” dedi.

'KOCA BİR YALAN' BEĞENİ TOPLADI
'KOCA BİR YALAN' BEĞENİ TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 17:42:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 18:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?