5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kombineler satışa çıkıyor

MANİSASPOR'DA KOMBİNE KARTLAR SATIŞA ÇIKIYOR

Manisaspor 2010-2011 sezonu kombine kartları 14 Temmuz Çarşamba günü Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi'nde satışa sunulacak. Maç bileti satışı ise Biletix tarafından gerçekleştirilecek.

Turkcell Süper Lig takımlarından Manisaspor kombine kart satışına başlıyor. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kombine kartlara Bonus, Axess, World ve Maximum kredi kartıyla yapılacak ödemeler için 4 taksit imkanı sağlanacak. Kombine kartlar, Ziraat Türkiye Kupası grup ve eleme maçlarında kullanılabilecektir. Bir üst tura çıkılması durumunda ise kombine kartlar geçerli olmayacaktır. Bu durumda, bütün taraftarlarımızın, normal biletle stadyuma girmeleri gerekecektir. Stadyuma giriş kontrol sistemi, yenilendiği için, taraftarlarımızın, stadyum girişlerinde mağdur olmamaları adına stadyuma, maç başlamasından en az

60 dakika önce gelmeleri gerekmektedir. Ayrıca, maçlara çocukları ile gelecek olan taraftarlarımızın da, 6 yaşına kadar olan çocuklarından bilet istenmeyecektir. 6 yaşından büyük çocuklar için, taraftarlarımızın bilet almaları gerekecektir. Yeni sezonda VIP tribünler ise yenilenmiş yüzüyle hizmete sunulacaktır. Taraftarlarımız VIP tribünde yenilenmiş koltukların yanı sıra restoran katından faydalanma imkanı bulacaklardır."

Kombine kart fiyatları şu şekilde belirlendi.

TRİBÜN KOMBİNE KART

VIP-A 900 TL

VIP-B 750 TL

VIP-C 500 TL

VIP-D 350 TL

KAPALI ALT B 305 TL

KAPALI ALT A-C 205 TL

AÇIK 105 TL

SPİL KALE ARKASI 55 TL

 

BİLET FİYATLARI

Manisaspor'un Biletix ile yaptığı anlaşmasının ardından 2010-2011 sezonu bilet satış sistemi ve bilet fiyatlarını da belirlendi. Taraftarlar karşılaşma biletlerini 19 Mayıs Stadyumu BİLETİX gişelerinden, www.biletix.com internet sitesinden (Online Satış), telefon bazlı satışlardan temin edebilecek.

Sezon boyunca oynanacak maçlara ait bilet fiyatları, sezon başında açıklanacak ve bir daha değiştirilmeyecek.

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK ?

Bilet fiyatları hakkında kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Telefon ile yapılan satışlarda teslimat, maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından taraftarlara teslim edilecek. İnternet üzerinden yapılan ödemeli satışların teslimatı ise; maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından taraftarlara teslim edilecek. Perakende satış gişeleri; Şehirde belirlenecek olan satış

gişelerinden direkt satışlar yapılacak. Stadyum ana satış gişesi; Maç günü eğer bilet tükenmediyse stadyum satış gişesinden bilet satılacak. Saat: 10:00'dan itibaren karşılaşmanın devre arasına kadar satış devam edecek." Ayrıca 2010-2011 sezonunda BJK, FB ve GS ile oynanacak maçlarla ilgili fiyatlar minimum 40 TL'den başlayacak olup maçlardan önce açıklanacağı bildirildi.

Manisaspor 2010-2011 sezonu bilet fiyatları ise şöyle:

TRİBÜN FİYATI

VIP-A 70 TL

VIP-B 50 TL

VIP-C 40 TL

VIP-D 30 TL

KAPALI ÜST 20 TL

KAPALI ALT B 15 TL

KAPALI ALT A-C 10 TL

AÇIK 5 TL

SPİL KALE ARKASI 3 TL

 

"ŞİMDİ SIRA TARAFTARDA"

Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan kombine kart satışlarında bu sezon rekor beklediklerini ifade ederek, "Yeni sezon kombine kart fiyatlarında geçen sezona göre yarı yarıya indirime gittik. Manisaspor Yönetimi üzerine düşen görevi yapmıştır. Şimdi sıra taraftarımızdadır" dedi.

Delan, Biletix ile yapılan anlaşmayla ise kulübün kurumsallaşma adına önemli bir adım daha atmış olduğunu söyledi. Biletix'in kendini ispatlamış kaliteli ve hızlı sistemi sayesinde Manisaspor taraftarının daha iyi hizmet alabileceğini belirten Delan, "Bu hizmetle 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçlara ilginin artmasını bekliyoruz." diye konuştu. Yeni sezon için bilet fiyatlarını da çok uygun tuttuklarını sözlerine ekleyen Delan, "2010-2011 sezonunda taraftarımızın desteğine çok daha fazla ihtiyaç

duyacağız. Yeni sezonda evimizde oynayacağımız her maçta tribünleri dolu görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

MANİSASPOR'DA KOMBİNE KARTLAR SATIŞA ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 12:56:03
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 19:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?