5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Komşudan istediği iple kendini astı

SOKAK ORTASINDA KENDİNİ ASTI

Manisa'da psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen 75 yaşındaki bir kişi, komşusundan ip istedikten sonra kendisini sokaktaki ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı 50. Yıl Mahallesi'nde ikamet eden 75 yaşındaki Ali Balcan isimli bir kişi, dün saat 11.00 sıralarında komşusundan aldığı ip ile kendini sokaktaki ağaca astı. Yaklaşık yarım saat sonra ağaçta Balcan'ın kendisini asmış olarak gören komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, sokakta güvenlik çemberi oluşturdu. 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Şenol Göçmen, olayla ilgili olarak, Ali Balcan'ın 1,5 yıl önce eşi Fatma Balcan'ın kaybettiğini ve bu nedenle psikolojik sıkıntı yaşadığını belirterek, "Eşini kaybettikten sonra 'Ben çok sıkılıyorum. Yaşamak istemiyorum' diyordu. 5 kız bir erkek çocuğu bulunan Ali Balcan'ın çocukları kimi zaman hastaneye tedavi amaçlı götürüyordu. Ancak düzelmek istemedi. Yalnızlıktan sıkıldığını söylerdi. Sanıyorum eşinin ölümüne dayanamadı" diye konuştu.

Güvenlik ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra Ali Balcan'ın cansız bedeni Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SOKAK ORTASINDA KENDİNİ ASTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2011 Pazar 15:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?