7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Komutan kafasına sıktı

Manisa'nın Gördes İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üstteğmen Murat Aylıkçı, eşi ve oğlunun gözü önünde tabancasını başına dayayarak tetiği çekti.

Evinde kafasına ateş ederek intihar etmek isteyen İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üstteğmen M. A.’nın Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor

Manisa'nın Gördes İlçe Jandarma Lojmanlanları'nda oturan evli ve 1 çocuk babası Jandarma Kıdemli Üsteğmen M. A., mesai bitiminde evine gitti. Bunalıma girdiği iddia edilen M. A., eşi ve bir yaşındaki oğlu ile birlikte yemek yediği sırada kendisine ait tabancasını çıkarak başına dayadıktan sonra ateş etti. Silahın sesini duyan askerler, ağır yaralı üsteğmeni hemen Gördes Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından 112 acil servis ambulansıyla Akhisar Devlet Hastanesine sevk edilen Aylıkçı’nın durumunun kritik olması sebebiyle oradan da Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne getirildi. Hemen ameliyathaneye alınan Aylıkçı için Manisa Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler de 6 ünite kan desteğinde bulundu. Aylıkçı’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve üsteğmen A.’nın mesai arkadaşları hastane önünde bekleyişini sürdürüyor.Öte yandan; A.'nın eşi ikinci çocuğuna hamile olduğu ve Gördes'ten Manisa'ya gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2012 Çarşamba 10:36:55
Güncelleme :5 Aralık 2012 Çarşamba 10:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?