4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kongreden 12 gün sonra davetiye geldi

Manisa PTT Başmüdürlüğü, mevcut PTT binasına 300 metre mesafedeki Vakıf İş Hanı’na, 6 Eylül’de yapılan Anavatan Partisi kongre davetiyesini 12 gün sonra ulaştırdı.

Manisa’da hala en büyük posta dağıtıcısı konumunda olan PTT Baş Müdürlüğü’nde bazı gönderilerin zamanında adreslerine ulaştırılmaması sıkıntıya neden oluyor. 6 Eylül 2009 tarihinde yapılan Anavatan Partisi Olağan İl Kongresi için postaya verilen davetiyelerin bazıları günler sonra adreslerine ulaştı. Gazete bürolarının bulunduğu Vakıf İş Hanı PTT’nin mevcut binasına yaklaşık 300 mesafede bulunuyor. Anavatan Partisi’nin söz konusu davetiyesi iş hanındaki bürolara 12 gün sonra ulaştı. Davetiye zarfında söz konusu gönderinin PTT’ye teslim ediliş tarihi 01 Eylül 2009 olarak geçiyor.

Daha önceden defalarca gündeme gelen postacı sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla bir süre önce PTT Merkez Müdürlüğü emrinde çalıştırılmak üzere yaklaşık 20 postacı, 10 kargo elemanı alınmıştı. Konuyla ilgili PTT bünyesindeki sendikalar da geçtiğimiz yıllarda bazı eylemler yaparak soruna dikkat çekmişti.

Konuyla ilgili soru yöneltilen Birlik Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş, Manisa’nın hızla büyüdüğüne dikkat çekerek, “Gönderiler çeşitlendi. Belediyenin yeni adres sisteminin de değişmesiyle birlikte adresler ve bölgelerde değişiklikler oldu. Bu arada PTT bünyesine yeni eleman takviyesi yapıldı. Ancak sorun tam olarak çözülemedi. Manisa diğer illere oranla çok daha yoğun bir il. Sistemde arızalar var ve bunun çözülmesi için yöneticilerin ve ilgililerin devreye girmesi şart. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yöneticilerimizin Manisa’yı ve dağıtım sistemini çok iyi bilmesi gerekiyor. Sıkıntının oluştuğu noktalarsa neşter vurabilecek çözümlere ihtiyaç var. Personelin daha verimli kullanılması gerekiyor. Biz Birlik Haber-Sen olarak bu konuda kurumumuza her konuda destek olmaya ve çözüm üretmeye hazırız” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 00:55:16
Güncelleme :21 Eylül 2009 Pazartesi 01:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERCAN ALPÜNAL IP: 78.172.11.xxx Tarih : 24.09.2009 09:10:44

oo yıne ıyı gelmışş.bızım dukkan hemn ustunde ptt nın ekstreler bıay sonra gelıyo bazen hiç gelmıyor.az çalışan çok iş ptt bankaları falan hep geçtı her sabah onunden geçıyom kuyruk.yanı ınanıyorum ımkanı olsa pttnın ıçerıye market reyonuda açacak..hızmet ınsannlar bekletrek onları magdur ederek olmaz..bole hızmet olmaz