3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Korkunç gerçek ortaya çıktı

TREN VAGONUNDA YANARAK ÖLEN GENCİN CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Manisa Tren Garı'nda bir vagonda yanarak ölmüş halde bulunan gencin, 3 kişi tarafından gerçekleştirilen kundaklama sonucu öldüğü ortaya çıktı.

17 Aralık günü meydana gelen olayda, yataklı tren vagonlarından birinde yangın çıkmış, araç içerisinde bir şahsın tanınmayacak şekilde yanarak hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Olayla ilgili tahkikat başlatan Cinayet Büro Amirliği, yangının kundaklama sonucu çıktığı bilgisine ulaştı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yanan vagonda yapılan inceleme sonucu, posta güvercinlerinin müsabakalarında kayıt için güvercinlerin ayaklarına takılan numaratörler ve diğer elde edilen delillerden, ölen şahsın posta güvercini meraklısı olduğu ve bu doğrultuda yapılan araştırma sonucu şahsın kimliğinin Şükrü Balcı (17) olduğu anlaşıldı. Olaydan önce Şükrü Balcı'nın, arkadaşları H.C.G. (22) ve G.Y. (21) ile birlikte gezdiği ve MOBESE kameraları kayıtlarından tespit edildiği bildirildi.

Şüpheliler H.C.G ve G.Y., olaydan bir gün sonra yakalandılar. Şüphelilerin sorgulamalarında, ölen Şükrü Balcı'nın vagonda uyuduğu sırada parasını gasp etmek amacıyla vagonu ateşe verdikleri, kimliğini ve para cüzdanını alarak yaktıkları, cüzdanda bulunan 6 TL ve 1 euro ile cep telefonunu gasp ettiklerini itiraf ettikleri belirtildi. Bu arada şüphelilerin cep telefonunu sattıkları K.K. de üzerinde Balcı'ya ait telefonla birlikte polis tarafından yakalandı.

Kundaklama neticesi adam öldürmek suçundan şüpheliler H.C.G., G.Y ve K.K. Adliye'ye sevk edildi.

TREN VAGONUNDA YANARAK ÖLEN GENCİN CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI
TREN VAGONUNDA YANARAK ÖLEN GENCİN CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 13:32:00
Güncelleme :19 Aralık 2009 Cumartesi 14:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?