4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Koşmaz: Seçimler geride kaldı

Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz seçimlerin atık geride kaldığına dikkat çekerek, “Karşı liste, bizim listemiz, muhalefet kanadı, kazananlar kanadı gibi herhangi bir değerlendirmemiz söz konusu olamaz.”dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyeleri ile diğer organlarda görev yapan üyeler Anıt Kafe’de buluştu. Yemeğe MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’ın yanı sıra Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan, MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, üyeler ve MTSO Genel Sekreteri Güvenç Özer katıldı.

MTSO’nun bundan sonra gerek Manisa ekonomisi gerekse ülke için yararlı hizmetler yapmak düşüncesinde olacağına dikkat çeken Başkan Bülent Koşmaz, “Bilindiği gibi meclis üye sayımız 57’den 75’e çıkmıştır. Bu 75 üyenin içinde daha önceki mecliste görev alan 25 arkadaşımız var. 50 kişi ise yeni meclis üyesi olarak aramıza katıldılar. Ayrıca 4 bayan arkadaşımız da bu mecliste yer alıyor. Türkiye’de meclisinde en çok bayan üye olan odalardan birisiyiz. Yeni dönemde gerek dünyada gerekse ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar ve krizi de dikkate alarak yönetim kurulumuzun özellikle daha dikkatli çalışması, üyelere daha faydalı hizmetler verebilmesi için gayret göstereceği bir dönem olacaktır. Bu dönemin başlangıcında iyi bir ekip kurduğumuz düşüncesindeyim. Belki bu ekip içinde olması gereken bazı arkadaşlarımıza görev veremedik. Çünkü her arkadaşımız bu görevlere layıktır.”dedi.

SEÇİM GERİDE KALDI
Seçimlerin olduğu yerde rekabet olmasının doğal olduğuna dikkat çeken Bülent Koşmaz MTSO seçimlerinde yaşanan sürece ilişkin şunları söyledi: “Tabiî ki seçimlere bir çekişme olacaktır. Önemli olan bunların belli sebep çerisinde belli usuller içerisinde, nezaket kuralları içerisinde yapılmasıdır. Zaman zaman bu kuralların dışına çıkanların olduğunu gördük. Ama o çıkışları da her ne kadar yanlış olarak değerlendirsek de seçim atmosferinde yapılan hatalar olarak görüyoruz. Bizim açımızdan seçim bittiği andan itibaren her şey geride kalmıştır. Karşı liste, bizim listemiz, muhalefet kanadı, kazananlar kanadı gibi herhangi bir değerlendirmemiz söz konusu olamaz. Artık meclisimiz çatısı altında ülke ekonomisine hizmet etmek durumundayız. Seçimler geçti, artık hizmet zamandır.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 11:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?