4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Koşmaz TOBB'da yerini korudu

TOBB yönetim kurulu ilk toplantısında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, TOBB Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un 64. Genel Kurulu’nda 1352 delegenin oyunu alarak yeniden göreve seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi görev bölümü yaptı. Önceki gün yeni oluşan yönetim kurulunun yaptığı ilk toplantıda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, TOBB Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi.

TOBB’un üç dönemdir yönetiminde görev alan ve bir dönem muhasip üye ve bir dönem de başkan yardımcılığı görevini yürüten Bülent Koşmaz, bu dönemde de yine başkan yardımcılığı görevini üstelendi. TOBB’un bu dönem oluşan yönetiminde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Bülent Koşmaz, amacının ülkemize ve Manisa’ya iyi hizmet edebilmek olduğunu söyledi. Genel kurulda oy veren delegelere bir kez daha teşekkürlerini sunan Koşmaz, “Bize destek veren delegelerimize layık olamaya çalışacağız.”diye konuştu.

Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde oluştu. Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, başkan yardımcıları Bülent Koşmaz, Tanıl Küçük, Murat Yalçıntaş, Faik Yavuz, Halim Mete, Muhasip Üye Hüseyin Üzülmez, üyeler Fahrettin Akyıl, Nejat Koçer, Ender Yorgancılar, İlhan Parseker, Şadan Eren, Çetin Osman Budak, Mustafa Yardımcı, Mehmet Ali Kuseyri.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:41:22
Güncelleme :7 Mayıs 2009 Perşembe 18:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?