4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Koşmaz’dan İGM'ye ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz İl Genel Meclis Başkanı Dursun Ali Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Dursun Ali yıldız tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Yıldız’ın son konuğu MTSO Başkanı Bülent Koşmaz oldu. Yıldız’ın bundan önceki görevlerde Manisa’ya çok iyi hizmet ettiğini belirten Başkan Koşmaz, İl Genel Meclis Başkanlığı gibi önemli bu görevi de başarıyla yapacağına inandığını dile getirdi.

Ziyarette son günlerde kamuoyunun gündeminde olan 400 yataklı bölge hastanesi de görüşüldü. Söz konusu yatırımın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bülent Koşmaz, “Geç kalınmış bir yatırım. Ancak kurumlar arasında bazı anlaşmazlıklar var. Birkaç gün içerisinde çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Koşmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Dursun Ali Yıldız ise Fuar Merkezi’nin yeterince kullanılmamasından yakındı. Fuar Merkezi’nin şehrin ticari hayatına katkı sağlayabilecek bir yatırım olduğunu vurgulayan Yıldız, “Belediyenin yapmış olduğu fuar aktif olarak kullanılmıyor. MTSO bir protokolle söz konusu tesisleri kendi üzerine alıp, işletebilir. Fuarda çeşitli organizasyonlar yapabilir” dedi.

Bülent Koşmaz ise Fuar Merkezi’nin işletmeciliğini üstlenmelerinin söz konusu olmayacağını ancak yıl içersinde düzenlenecek fuarlarda TOBB olarak yer alabileceklerini dile getirdi. Koşmaz, bu konuda planlama yapılması gerektiğinin altını çizerek, boş zamanlarda alışveriş günleri yapılması durumunda Manisa esnafının bundan faydalanabileceğini sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?