4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Koşmaz'dan sonra Koşar'ı ziyaret edince

Bülent Arınç Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Borsa Meclis Başkanı Ergun Türek, OSB Başkanı Sait Cemal Türek, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Uyumaz ve çok sayıda üyenin hazır bulunduğu ziyaret Ticaret Borsası Korbey Salonu’nda gerçekleştirildi. Konuşmasına başlarken Arif Koşar’a birkaç kez Arif Koşmaz diyerek hitap eden Arınç, uyarı gelince espri yaparak durumu düzeltti.

Sivil toplum kuruluşlarına siyaset karıştırılmaması gerektiğinin altını çizen Arınç, “Son günlerde partimizin bu seçimlerde belli bir tarafa yakınlaştığı şeklinde söylentiler çıkarılmıştır. Bu kuruluşlarda önemli olan Manisa’nın birlikteliğidir. Arkadaşlarımızın her birinin ayrı siyasal düşünceleri vardır, bunlara saygı gösteririz. Ama birlik ve beraberliğimizin kuvvetli olmasını arzu ediyoruz. Bu kuruluşlar bir siyasi partiyle hiçbir zaman ilişkilendirilmemeli. Partilerin gölgesi bu kuruluşların üzerinde olmamalı. Bir takım insanlar belli isimleri telaffuz ederek, belli partilerin isimlerini kullanarak kendi amaçları doğrultusunda çalışmalar yapabilir. Biz bunların çok uzağındayız. İnsanların farklı şekillerde baskı veya etki altında kalmasını arzu etmeyiz. Benim veya bir başkasının isimlerini kullanarak farklı şekillerde etkilenme olması doğru olmaz. Bu yarışın dürüstlük, mertlik ve şeffaflık içinde olması asıldır. Biz siyasi gücümüzü böyle şeylerde göstermeyiz ve de göstermenin de yanlış olduğuna inanırız.”dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar ise Arınç’ı bir ağabey olarak gördüklerini belirterek şöyle konuştu: “7 Ocak’ta yapılan seçimlerde bir ilki başardık. Bundan 4 yıl önce seçilen arkadaşlarımız hiçbir değişiklik olmadan görevlerine devam ettiler. Sizler de her zaman bize destek oldunuz. Bu da bize güç verdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 22:51:42
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 22:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?