3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Köy okuluna gözlemeli destek

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Kabazlı Köyü İlköğretim Okulu Aile Birliği üyeleri, okul ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla kent merkezinde gözleme kermesi düzenledi.

Okul Aile Birliği üyeleri hazırlamış oldukları gözlemeleri 1 TL'den satarak çocuklarına iyi bir eğitim almalarına destek oldular. Salihli'de kermes düzenleyerek okuluna gelir sağlamak istediklerini belirten Kabazlı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Tuncay Kılıç, “Okulumuzun giderilmesi gereken bir çok ihtiyaçları var. Kermesten elde ettiğimiz gelirle okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayacağız. Okulumuzda eğitim kalitesinin yükselmesi için elimizden gelen desteği yapıyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Katkılarından ve yoğun çalışmalarından dolayı başta okul Müdürümüz Mehmet Kocatürk olmak üzere aile birliği üyelerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Aile Birliği'nin hazırlamış olduğu gözlemeleri kendi elleri ile servis yapan Kabazlı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kocatürk de, kermese vatandaşların oldukça yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?