3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Köylere dadanan 3 hırsız yakalandı

Manisa'nın bazı köylerinde bakkal ve kahvehanelere girerek çok sayıda sigara ve televizyon çaldıkları tespit edilen şüpheli üç kişi, jandarma ekibi tarafından yakalandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre, 11 Nisan 2009 tarihinde gece yarısı Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı köyünde bir bakkal dükkanından muhtelif markalarda değeri 600 TL olan sigara çalındı, Tırazlar köyünde ise bir bakkal dükkanının kapısının kilidi kırılarak hırsızlık teşebbüsünde bulunuldu, aynı gün Alaşehir ilçesi Hacıaliler köyünde de bir kahvehaneden bir televizyon ile bir adet VCD çalındı.

Olayların failinin tespiti ve yakalanabilmesi için yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli bir araç tespit edilerek, aracın yakalanması için bütün ilçe jandarma komutanlıkları görevlendirildi. Şüpheli araç Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde durduruldu. İçinde bulunan İ.H., R.Ü. ve A.G. isimli üç şüpheli, çalıntı 220 adet çeşitli markalarda sigara, bir televizyon ve bir adet VCD ile birlikte yakalandı. Şüpheliler çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Sarıgöl Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?