6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Kredi borcunu ödeyemeyince...

Manisa'daki bir kahvehanenin ortağı evli iki çocuk babası Uğur Kelebek, bankalara olan toplam 50 bin liralık kredi borcunu ödeyemeyince işyerini yakıp elindeki tabancayla canına kıymak istedi

Seyfettinbey Caddesi'ndeki bir kahvehanenin ortağı olan evli iki çocuk babası Uğur Kelebek, saat 19.00 sıralarında müşterileri dışarı çıkarttı.

Kapıyı üzerine kilitleyen Kelebek, iddiaya göre, yere benzin dökmeye başladı. Bir eline tabanca diğer eline de yanan kağıt alan Kelebek, "İntihar edeceğim bunu herkes bilsin. Artık yaşamak istemiyorum" diye bağırdı.

Uğur Kelebek'i gören çevredeki işyerlerinin sahipleri durumu polise bildirdi. Kelebek'in elinde tabanca olduğunu fark eden polis, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine ayrıca sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri de çağırıldı. Polisin yaklaşık yarım saat boyunca ikna etmeye çalıştığı Kelebek, zaman zaman işyerinin kapısını açıp dışarı çıkarak yanına gelmeye çalışan polislere elindeki tabancayı doğrultması hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

"BEN İNSAN DEĞİL MİYİM?"

Bir türlü sakinleştirilemeyen ve "Ben insan değil miyim" diye bağıran Uğur Kelebek'in, bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, işyerine girip, etkisiz hale getirdi.

Yanan kağıt parçasını da söndürüldü. Gözaltına alınan öfkeli adamın, bankalara toplam 50 bin liralık borcunu ödeyemediği için psikolojik sorun yaşadığı ve eşiyle de bu nedenle sık sık tartıştığı belirtildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen Uğur Kelebek'in elindeki tabancanın da kuru sıkı olduğu ortaya çıktı. Uğur Kelebek, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü

...
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2012 Çarşamba 23:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?