4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Krize bir kurban daha!

Manisa'nın Salihli ilçesinde, özel bir firmanın bölge bayiliğini yapan Himmet Yavuzbilge, Demirköprü Barajı yakınlarında ruhsatlı av tüfeğiyle intihar etti. Genç iş adamının ekonomik krizden etkilenerek canına kıydığı iddia edildi.

Salihli ve çevresinde bir firmanın bölge bayiliğini yapan Himmet Yavuzbilge isimli iş adamı, dün gece 45 SA 333 plakalı özel otosuyla Demirköprü Barajı'na gitti. Çevresinde kimse olmadığı sırada arabadan inen Yavuzbilge, ruhsatlı av tüfeğini çenesinin altına dayayarak tetiğe bastı. Daha sonra yoldan geçenlerin durumu bildirmesi üzerine Adala kasabası jandarma ekipleri olay yerine geldi. Talihsiz iş adamı kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası Himmet Yavuzbilge'nin komşuları hiçbir ailevi sorunları olmadığını, pazar günü ailece Bozdağ Kayak Merkezi'ne gittiklerini söylediler.

Salihli Gaziler Mahallesi'nde toptancı deposu bulunan Himmet Yavuzbilge'nin iş yeri komşuları da olayı duyunca hayretler içinde kaldı. İşyeri komşuları, Himmet Yavuzbilge'nin yedi ay önce depoyu kiraladığını, depoda toptan bakkaliye ticareti ve bir firmanın bölge bayiliği yaptığını söylediler. İş çevresinde de son derece uysal ve iyi niyetli biri olarak tanınan Yavuzbilge'nin kesin olmamakla birlikte büyük bir olasılıkla maddi krizden etkilendiği ve o nedenle hayatına kıydığı iddia edildi.

Yavuzbilge'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 23:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selim Karataş IP: 78.167.99.xxx Tarih : 11.03.2009 16:57:24

ahh himmet abi neden kıyarsın bea canına herkezin sıkıntısı war:S