30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Küçük Doğan'ın büyük başarısı

Ulusal bir televizyon kanalının 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Su Altında Yaşam” konulu resim yarışmasında Özel Doruk İlköğretim Okulu öğrencisi 1 - C sınıfından Ali Doğan Güllü 4 - 8 yaş grubunda Türkiye 1.'si oldu.


"Su Altında Yaşam" konulu resim yarışmasına gönderdiği eserle Türkiye 1.'si olan Ali Doğan Güllü, okuluna ve Manisa'ya büyük gurur yaşattı.


Resim yarışmalarında başarısından sıkça söz ettiren Özel Doruk İlköğretim Okulu'ndan önceki resim yarışmalarına ait başarılar hatırlatıldı. Açıklamada, Monami tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Çocuk ve Çevre" konulu resim yarışmasında Doruklu öğrenciler bisiklet ve madalya ile ödüllendirildiği, Özel Doruk İlköğretim Okulu Öğrencisi 6 - C sınıfından Erve Turgut'un Türkiye derecesi yaparak bisiklet, 3 - A sınıfı öğrencisi Berkay Becermen ve 1 - C sınıfı öğrencisi Doğa Hasacar madalya aldığı belirtildi. Çanakkale savaşlarının 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Manisa 1.'si olarak Türkiye genelinde ilköğretim öğrencileri arasındaki yarışmaya katılan Pınar Adak'ın, resmi mansiyon ödülüne layık görülerek 500 YTL ödül kazandığı, Gözde Görgülü'nün “Mesir ve Sağlık” konulu resim yarışmasında Manisa 2.'si olduğu, İzel Fenerli isimli öğrencinin Manisa Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen "Zaman Tünelinde Manisa" konulu resim yarışmasında Manisa 2.'si olduğu belirtildi. Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından ülke genelinde düzenlenen "Ağız ve Diş Sağlığı " konulu resim yarışmasında 5-A sınıfı öğrencisi Gülce Yavuz'un Manisa 1.'si, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Karayolu Trafik Güvenliği " konulu resim ve slogan yarışmasında da İclal Tan'ın Manisa 1.'si olduğu bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 12:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?