30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Küçük İsmail Turgutlu'nun gururu oldu

Turgutluspor'un alt yapısının minik takımında forma giyen 12 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Köse, birçok ilde yapılan milli takım seçmelerinde ilk 12 oyuncu arasına girerek Turgutlu'yu milli takımda temsil etme şansını yakaladı. 

Milli Takım antrenörleri tarafından beğenilen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen İsmail Köse aynı zamanda Turgutluspor'un alt yapısından milli takıma seçilen ilk oyuncu oldu. Önümüzdeki ay başlayacak 13 yaş altı milli takımda ay yıldızlı formayı giyecek İsmail Köse, ilk olarak 21 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak katalog çekimlerine katılacak. Genç yetenek İsmail Köse, “Milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Ülkemi ve Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Beni ay yıldızlı formaya layık gören milli takım antrenörlerine ve beni yetiştiren hocam Fahrettin Ağraş'a çok teşekkür ederim.” diye konuştu 

Turgutluspor'un minik takım antrenörü Fahrettin Ağraş ise, “İsmail gerçekten çok yetenekli ve geleceği umut vadeden bir oyuncu. Kendisinin milli takıma seçilmesi beni çok mutlu etti. İnanıyorum ki İsmail kısa süre içerisinde çok iyi yerlere gelecektir.”dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 17:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?