9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Küçük kız çamaşır ipine asılı bulundu

Manisa'da 4 yaşındaki bir kız çocuğu, evlerinin arkasındaki bahçede, çamaşır ipine asılı olarak bulundu. Annesi tarafından ipten alınarak hastaneye götürülen minik kız kurtarılamadı.
 
Olay, Manisa'nın İbrahim Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. Başaran Sokak, 49 numaralı apartmanda oturan Cüneyt Aslan ve Emine Aslan çiftinin kızı olan 4 yaşındaki Ayşe Aslan, önceki gün akşam saatlerinde oyun oynamak üzere evlerinin arka bahçesine geçti. 

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada gece vardiyasında çalışan ve sabah işten gelerek dinlenen baba Cüneyt Aslan uyurken, anne Emine Aslan ise 20 gün önce dünyaya gelen bebeği Ekinsu ile ilgilendiği sırada evlerinin arka bahçesinde oynayan Ayşe Aslan bir sehpanın üzerine çıkarak, çamaşır ipiyle oynamaya başladı.

 Çamaşır ipine bağladığı bez parçasıyla boynundan asılan Ayşe Aslan, bir süre bu şekilde asılı kaldı. Küçük kızın ipe asılı olduğunu gören üst kattaki ev sahibi Fatma Karakaya, anne babaya seslendi. Ev sahibinin acı dolu sesi üzerine bahçeye koşan anne Emine Aslan, kızını ipte asılı olarak buldu. 

Büyük bir şok yaşayan anne, minik Ayşe'yi asılı olduğu çamaşır ipinden kurtararak Moris Şinasi Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Ancak talihsiz kız yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 16:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adsız IP: 88.229.172.xxx Tarih : 29.10.2008 16:25:39

ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN