4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Küçük ressamlar sergi açtı

Özel Doruk Eğitim Kurumları'nda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel el işi ürünleri ve resimler Kültür Sitesi'nde sergilendi.

Özel Doruk Eğitim Kurumları Resim Öğretmeni İkbal Ökten, “Öğrencilerimizin yıl içerisinde farklı malzemelerle ürettikleri tüm eserlerin sonuçlarını sergide izlemeleri, kendilerine güvenlerini doruğa ulaştırmıştır. Katınılan birçok resim yarışmasından alınan derecelerle ve yapılan eserlerin beğeniye sunulmasıyla çok verimli bir eğitim öğretim yılı geçirilmiştir. “ dedi.

Özel Doruk Eğitim Kurumları sergilediği ödüllü resimlerinin yanı sıra öğrencilerin dans gösteriyle de dikkatleri üzerine çekti. Derslerdeki başarılarını sanata da yansıtan Doruk Koleji öğrencileri velilerine eserlerini sunmanın gururunu yaşadılar. Kendilerini izlemeye gelene veliler yapılan çalışmaları hayranlıkla izleyip, Doruklu öğretmenlere tebriklerini sundular.

Doruk Koleji Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, ilköğretim okul müdürü Vedat Talan, okul resim öğretmenleri İkbal Ökten ve Nurgül Topoğlu yaptığı resim sergisi açılışının ardından kokteyle katılan Doruklu veli, öğretmenler ve öğrenciler güzel bir Doruk ailesi tablosu sergilediler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 23:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?