4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kula Belediyesi tapu dağıttı

Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, Seyit Ali Mahallesi Gargar Mevkii’nde vatandaşlara tapu belgelerini dağıttı.

Tapu dağıtımı için Gargar Mevkii’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, gargar mevkii mahalle sakinlerine evlerinin yapılan çalışmalar sonucu tapusuna kavuşturduklarını söyledi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamdi Sarı, İl Genel ile Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda partilinin de katıldığı törende konuşan Gülcü, siyasi düşüncelerinin insan ekseni üzerine kurulu olduğunu söyledi. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ mantığı ile çalıştıklarını söyleyen Gülcü, mahalle sakinlerine belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlattı.

Gülcü, “Şehrimizi bir bütün olarak ele alıp, bizim evimiz olarak görüyoruz. Bu evimizin de 7 odası var. Bu odalar bizim her biri birbirinden güzel mahallelerimiz. Bu gözle tüm mahallelerimizin sorunlarını çözdük, elimizden geldiği kadar hizmetlerimizi yerine getirdik. Görev süremiz içerisinde muhakkak yaptığımız olmuştur, yapamadığımız olmuştur. Ama çok güzel hizmetlere imza attığımız kanısındayım. Bugün ilçemizin Kanalizasyon sorunu çözülüp, 250 bin metrekare taş döşedik ve 2450 ton asfalt attık. Tüm bu hizmet bu güzel ilçemizin güzel insanları için.”dedi.

Mahallenin bulunduğu alanda kentsel dönüşüm yapılarak, göreve gelmeden önce bu evlerin yıkılacağı söylentilerinin de gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Gülcü, “İşte biz sizin evlerinizi yıkmaya değil tapularınıza size vermeye geldik. Biz sizlerin duasına talibiz, bedduasına değil. Sizlerin rızası olmadan böyle bir şeye başlamayız. Bugün burada insanın hayattaki en önemli şeylerinden biri olan yuvasının tapusunu alıyorsunuz. Hepinize hayırlı olsun.”diye konuştu.

Daha sonra tapu belgelerini dağıtan Gülcü mahalle sakinleri tarafından çoşkulu bir şekilde mahalleden uğurlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?