4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kula DP meclis üyesi adaylarını tanıttı

Manisa'nın Kula ilçesinde Demokrat Parti (DP), 2009 yerel seçimlerinde il genel ve belediye meclislerine aday olan üyeleri tanıttı.

DP İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen toplantıya Kula Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Halil Gülcü'nün yanı sıra üyeler, partililer ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. DP'li İl Genel Meclisi Üyesi Aytekin Şadan yaptığı konuşmada, seçim sürecini çok ince ayrıntılarına kadar değerlendirerek aday listelerini oluşturduklarını söyledi.

29 Mart seçimlerinde Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü'yle tekrar kazanarak Kula'y daha güzel hizmetler kazandırmayı hedeflediklefini belirtti. DP İlçe Başkanı Hamdi Sarı yaptığı açıklamada, "Bütün aday adaylarına eşit mesafede durduk. Adaylarımızı belirlerken yerel değerlerimize önem verdik. İlçe de mahalledeki arkadaşlarla koordineli çalışarak bir liste oluşturduk. Çok titiz ve uzun süreli bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan liste Kula'nın değerlerine hitap ediyor" dedi. Yeni listeyle daha güçlü, üretken ve Kula'yı kucaklayan bir yapıyla yola devam edeceklerini belirten, Sarı, "Kula yı çok daha ilerilere götüren genç, dinamik başkanımız ile Kula nın kalkınması ve daha da ileriye gitmesi için var güzümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü ise, listeye giremeyen adayların da kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Gülcü, il genel ve belediye meclisine aday olanların Kula'yı yakından, tüm bölgeleri ile bilen isimler olduğunu söyleyerek, "Kula'da başlattığımız kalkınma hamlemizi daha da ilerilere götürmek ve Kula'yı bölgesinde güçlü ve yaşaması keyifli bir hale getirmek istiyoruz. Güçlü ve istikrarlı bir yapı içerisinde Kula için yepyeni projelerimiz ile seçimlere hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 20:10:33
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 20:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?