5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kula HEM proje yarışmasına katılıyor

KULA HALK EĞİTİM MERKEZİ PROJE YARIŞMASINA KATILIYOR

Kula Halk Eğitim Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde proje yapılacak yarışmaya Maket Evlerle Tarihe Yolculuk isimli projeyle katılıyor.

Kula Halk Eğitim Baş Müdür Yardımcısı ve Maket Kursu öğretmeni Ercan Özgün Manisa'da yapılacak olan Proje Tabanlı Beceri Yarışması Programı, Proje Dosyasında Bulunması Gerekenler, Değerlendirme Ölçütleri için projeyi hazırladıklarını söyledi. Manisa ilçelerinden katılacak projeler arasında birinciliği hedeflediklerini söyleyerek başardıkları takdirde Manisa'yı Türkiye genelinde yapılacak olan yarışmada temsil etmek istediklerini açıkladı.

 Kula Halk eğitim müdürü Şevket Akar Yaptığı açıklamada Proje yarışması Kapsamında öğrenci, kursiyerlerin, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda edindikleri mesleki bilgi ve becerilerini kullanarak girişimcilik, geliştirici zeka, bilimsel düşünme, rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yöneltilmesini ve teşvik edilmesinin olduğunu söyledi.

Müdür Akar hazırladıkları projenin amacını anlatarak: "Modern yaşam alanların baskısı altında yok olmaya yüz tutmuş ilçemizin Tarihi güzelliği evleri ve konaklarını yaşatmaya çalışıyıoruz" diye belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:12:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?