4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kula HEM'de yıl sonu sergisi

Kula Halk Eğitimi Merkezi'nde 2008- 2009 eğitim öğretim yılı içerisinde kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru çeşitli el işi ürünleri yıl sonu sergisi ile tanıtıldı.

Törene Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş, Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen, daire müdürleri, siyasiler, kursiyer yakınları ve davetliler katıldı. Törende konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevket Akar, 1 yıl içerisinde bin 875 kursiyeri eğittiklerini söyledi.

Akar, "Halk Eğitim Merkezleri, örgün eğitimin dışında kalan tüm eğitim faaliyetlerini yürütmektedir. Bu bakımdan merkezlerimizin hizmet alanı çok geniş ve çeşitlidir. Kula Halk Eğitim Merkezi olarak bu yıl, her yaşta ve çeşitli eğitim seviyesindeki insanlarımızın bilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ilçe merkezi, köy ve mahallelerimizde, başta okuma yazma kursları olmak üzere mesleki, sosyal ve kültürel alanda toplam 90 kurs açtık. Okuma Yazma, Makine Nakışları, Giyim, Bilgisayar, İngilizce, Kalorifer Ateşçiliği, Eczane Çalışanı Eğitimi, Arıcılık, Meyve Aşıcılığı Hasta ve Yaşlı Bakım, Ney ve Çini kurslarımıza bin 875 kursiyerimiz iştirak etmiştir. " dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı da Halk Eğitim Merkezi personeli ve kursiyerleri tebrik etti. Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan birer teşekkür belgesi verdi. Kaymakam Şahiner daha sonra serginin açılışını gerçekleştirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?