5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kula MYO'da mezuniyet coşkusu

CBÜ KULA MYO MEZUNİYET COŞKUSU

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu 2010- 2011 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri için coşku dolu bir tören düzenledi.

Mezuniyet törenine Kaymakam Muzaffer Şahiner, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Musa Özgül, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Jandarma Bölük Komutanı Yüzvaşı Aşkın Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Mezuniyet programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve mezun öğrencilerin adına okul 1.'si Zeliha Varal tarafından yapılan konuşmayla başladı. Daha sonra CBÜ Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç Dr. M.Salih Yavuzer konuşma yaptı. Yavuzer, 162 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, öğrencilerine gelecek yaşamlarında Atatürkçülük'ten asla taviz vermemeleri, yaşam boyu şiddetten kaçınmaları, sorumluluk almaları, doğru ve dürüst olmaları, gerçek yeteneklerini kendilerinin keşfetmeleri yönünde tavsiyede bulundu.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da, "9 yıl önce bu okulumuzun açılışını yapmıştık. Şimdi de buradayım. Her zaman okulumuzun yanında oldum ve daima yanında olacağım." dedi. Aşkın, CBÜ Kula MYO'dan bu yıl mezun olan öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Daha sonra mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Okul Birincisi Zeliha Varal, okul 2.'si Esma Can, okul 3.'sü Şahika Yılmaz'a Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Selim Aşkın, okul müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Gülçıbuk tarafından başarı belgesi ve ödülleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler hep birlikte keplerini havay fırlatarak mezun olmanın sevincini paylaştılar.

CBÜ KULA MYO MEZUNİYET COŞKUSU
CBÜ KULA MYO MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 16:53:00
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 18:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?