4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kula şehidine ağlıyor

Diyarbakır-Bingöl karayolu Lice mevkiinde terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu şehit 9 askerden biri olan Kulalı Mehmet Ali Karaduman'ın baba ocağına ateş düştü.

Şehit asker Karaduman'ın Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan baba ocağı haber duyulur duyulmaz taziye ziyareti için gelenlerle doldu taştı. Bu arada Şehit Er Mehmet Ali Karaduman'ın Kızılkaya Mahallesi 162. sokak No:10'da bulunan evine mahalle halkı tarafından Türk Bayrağı asıldı. Kamil-Nadire Karaduman çiftinin 4 çocuğundan biri olan şehit er Mehmet Ali Karaduman'ın bundan 6 ay önce acemi birliğini tamamlamak üzere Isparta'da bulunan 40. Piyade Komando Alay Komutanlığı'na buradan da usta birliği için Diyarbakır'a gittiği öğrenildi. Şehit Er Mehmet Ali Karaduman'ın Mustafa, Yavuz ve Özlem adında 3 kardeşinin daha olduğu kaydedildi.

Acı haberin alınmasının ardından şehit er Mehmet Ali Karaduman'ın evine gelen yakınları göz yaşlarına boğuldu. Şehit Er Mehmet Ali Karaduman'ın annesi Nadire Karaduman'ın İzmir'de yaşayan kızı Özlem Sancar'ın yanına ziyarete gittiği için ilk etapta oğlunun şehit olduğu haberi verilmediği açıklandı. Baba Kamil Karaduman'a oğlunun şehit olduğu haberini ise Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Bayram Aktaş verdi. Baba Kamil Karaduman, acılı haberin ardından fenalaşarak Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 18:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?