5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kulalı güreşçilerin hedefi büyük

KULALI GÜREŞÇİLERİN HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Kula Halk Eğitim Merkezi güreşçileri, antrenörleri Emir Çağılcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevket Akar ile birlikte Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i ziyaret ettiler.

Manisa'da yapılacak olan ilçeler arası ilköğretim öğrencileri ve lise öğrencileri il şampiyonasına katılacak olan güreşçiler, müsabakalar öncesi Kaymakam Şahiner'den destek istediler. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 5 yıldır devam eden kurslarda ders alan güreşçiler, 2010 yılında katılacak oldukları müsabakalarda şampiyon olarak Kula'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. Genç güreşçiler, Kaymakam Muzaffer Şahiner'in kendilerine yönelttiği sorular üzerine, aldıkları eğitimlerden çok memnun olduklarını ve bugünlere gelmelerinde Kula Halk Eğitim Merkezi'nin katkısının çok olduğunu ifade ettiler. Güreş antrenörü Emir Çağılcı, ata sporu olan güreşi şimdiki gençlerin devam ettirmesi kendisine mutluluk verdiğini belirterek Halk Eğitim Bünyesindeki öğrencilerin inşallah bu yıl Türkiye şampiyonluğunu yakalayacaklarını söyledi.

Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevket Akar, katılacakları şampiyonada Kula'yı en iyi şekilde temsil edeceklerin belirterek, "Burada alınacak şampiyonlukların ardından Türkiye şampiyonalarında da birincilik elde ederek Kula'ya döneceğiz. Güreşçilerimizin yapacağı karşılaşmalarda inşallah sırtları yere gelmeyecektir. Tüm dualarımız onlarla inşallah ilçemize şampiyonlukların hepsini getirecekler." dedi

Gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Kaymakam Şahiner de, "Çocuklarımızın sporun her çeşidi özellikle de ata sporumuzla ilgilenmeleri çok yerinde ve güzel bir kültürel zenginliktir. Bizlerde her zaman yanlarında olacağız, elimizden gelen imkanları sunacağız. Onlardan Türkiye şampiyonlukları bekliyorum." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:34:00
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 18:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?