5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kulalı hayırsever aşevi açtı

KULALI HAYIRSEVER, VAKIF KURUP YOKSULLAR İÇİN AŞ EVİ AÇTI

Manisa'nın Kula ilçesinde, eğitim ve sağlık alanlarında önemli katkılar sağlayan hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu, merhum babası ve annesi adına kurduğu vakıf bünyesinde yoksullar için aş evi açtı.

Manisa Valisi Celaletin Güvenç, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlikte Keleşoğlu Kula Eğitim ve Yardım Vakfı Aş Evi'ni ziyaret etti. Ziyarete Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Selim Aşkın da katıldı. Aş evinde inceleme yapan Vali Güvenç, Vakıf Başkanı Şerif Sarızeybek'ten bilgiler aldı. Sarızeybek, "İlçemizin hayırsever iş adamı sayın Hakkı Keleşoğlu merhum babasının ismini yaşatmak amacıyla bu vakfın kurulmasına öncülük etti. Bizler de Kulalı olarak kendisine elimizden gelen yardımı yaparak vakfın kurulmasında yardımcı olduk. İlk faaliyetimiz olarak da, Kula'daki dar gelirli aileler ve yardıma muhtaç insanlarımız için aş evi açmak oldu. Resmi açılışını 5 Temmuz'da yapacağız." dedi. Hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu da, "Babam merhum Bekir Keleşoğlu Kula'mıza çok hizmetler etti. Ben de onun isminin yaşatılması için ve Kulalı olduğum için ilçemize elimden gelen en iyi hizmeti vermek istiyorum. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyum." dedi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın yaptığı açıklamada, "Yıllarca ilçemize hizmet etmiş merhum Bekir Keleşoğlu ve ailesinin isminin yaşatılması bize onur verir. Hayırsever iş adamımız Hakkı Keleşoğlu ile yaptığım görüşme sonucunda Kula için ne yapılması gerekiyorsa, eğitim için ne yapılması gerekiyorsa her zaman yanımda olduğunu belirtti. Bundan dolayı çok mutlu olduk ve yaptığı hayır işlerinde kendisine destek olduk." dedi. Aşkın, "Keleşoğlu" isminin Kula ile anılması, özdeşleşmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Manisa Valisi Celalettin Güvenç hayırsever Hakkı Keleşoğlu'na teşekkür etti.

KULALI HAYIRSEVER, VAKIF KURUP YOKSULLAR İÇİN AŞ EVİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 16:19:04
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 16:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?