3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Kulalı şehidin kardeşine belediyeden iş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 29 Nisan günü PKK terörü tarafından 8 arkadaşı ile birlikte şehit edilen Kulalı Mehmet Ali Kara Duman'ın 19 yaşındaki kardeşi Mustafa Karaduman, İzmir'in Bayraklı ilçesinde belediyede işe başladı.

Bayraklı Belediyesi'nin yeni başkanı Hasan Karabağ, şehidin cenaze töreni için geldiği Kula'da şehidin evine giderek babası Kamil Karaduman ve ailesine baş sağlığı dilemişti. Karabağ, ailenin bir diğer oğlu Mustafa'ya Bayraklı Belediyesi'nde iş sözü vermişti. Daha önce ilçede bir fırında çıraklık yapan Mustafa Karaduman evraklarını tamamlayarak Bayraklı Belediyesi'ne teslim etti ve işe başladı.

Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaptığı açıklamada, "Bizim şehit kardeşine sahip çıkmamız ailenin acısını bir nebze olsun azaltır. Ben bir Kulalı olarak Bayraklı'daki Kulalılar adına şehidimizin kardeşine sahip çıktım. O artık bizim personelimiz" dedi.
Şehit babası Kamil Karaduman ise, Bayraklı Belediye Başkanı hemşehrileri Hasan Karabağ'a ailece teşekkür ettiklerini belirterek "Gerçek hemşehrilik budur" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?