6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Kura ile işe alındılar

Manisa'nın Salihli ilçesinde İş-kur ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 4 aylık iş için 402 kişi müracaat etti. İşe alınacak olan 70 kişi ise çekilen kurayla belirlendi.

Salihli'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş-kur Salihli Şubesi tarafından "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 4 aylığına okullara temizlik görevlisi alınacağının duyurulması üzerine toplam 402 kişi müracaat etti. Verilen süre içersinde yapılan müracaatların fazla olması nedeniyle Salihli Öğretmenevi Konferans Salonu'nda işe alınacak kişilerin belirlenmesi için kura çekildi. İş Kur Salihli Şube Müdürü Huriye Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Mesut Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nedim Çelebi ve Oğuz Gökmen'in katılımı ile gerçekleştirilen kura çekiminde, Salihli Merkez, belde ve köy okullarında çalışacak olan 70 kişi asil,70 Kişi 1.yedek ve 258 kişi 2. yedek olmak üzere isimleri belirlendi. Belirleme işlemlerinin ardından işe başlayacak olan yeni görevlilerin SSK ve giriş işlemleri gerçekleştirildi. SSK artı asgari ücretten maaş alacak olan 70 kişi görevine 21 Şubat 2012 tarihinde başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Mesut Arslan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş Kur Şube Müdürlüğü ile hazırlanan proje kapsamında Salihli merkez, belde ve köy okullarında 4 aylığına temizlik görevlisi 70 kişinin işe alınacağı yönünde duyuruda bulunduk. Müracaat fazla olunca çalışacak görevlileri kura ile belirledik. Kura sonunda 70 kişi asil, 70 Kişi 1.yedek ve 258 kişi 2. yedek olmak üzere isimleri belirlendi. Belirleme işlemlerinin ardından işe başlayacak olan yeni görevlilerin SSK ve giriş işlemleri gerçekleştirildi. SSK artı asgari ücretten maaş alacak olan 70 kişi görevine 21 Şubat 2012 tarihinde başlayacak." dedi

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2012 Salı 18:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?