30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Küresel ısınmaya karşı pedal çevirdiler

Manisa'nın Demirci Belediyesi'nce küresel ısınmaya dikkat çekilmesi ve bireysel spor alışkanlığının kazandırılması amacıyla bisiklet yarışı düzenlendi.


Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, yarışmayla ilgili olarak, "Gençlerimizin aktif olarak yapılan etkinlikte yer alabilmesi için böyle bir yarışma düzenledik. Birçok etkinliğimizde katılımcılar izleyici pozisyonunda olurlar iken burada sporcular katılımcı oldu. 200 sporcunun kaydını yaptırdığımız bu yarışmalarda hiçbir üzücü olayın meydana gelmemesi de bizleri sevindirdi. 4 kilometrelik bu parkur etrafında halkımızın oluşturduğu sevgi çemberi de bizleri en az yarışma kadar mutlu etti. Sporculara gerek alkışları, gerekse onlara şevk vermeleri ile bu etkinliğin devam edeceğini gösterdiler. Bu yarışmanın galipleri yarışmayı tamamlayanlardır" dedi.
Bisiklet yarışmasının ödül töreninin önümüzdeki günlerde yağılacağı açıklandı. Yarışmada şu isimler dereceye girdi: Gençler erkekler kategorisinde: 1. Süleyman Çelik, 2. Murat İnce, 3. Fatih Yıldız. Yıldız Erkekler Kategorisi: 1. Ömer Kaya, 2. Mehmet İnceel, 3. Ömer Hakkı Bilgili. Yıldız Bayanlar Kategorisi: 1. Vildan Çelik, 2. Sedef Tatar, 3.Medine Ersiz. Minikler Kategorisi: 1. Etem Çavdar, 2. Burhan Yıldırım, 3.Berra Aysan.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 19:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?