30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kursiyerlerin belge sevinci

Manisa'nın Demirci ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Demirci Meslek Yüksek Okulu'nun ortaklaşa düzenlediği Halkla İlişkiler ve Organizasyon kursuna katılan 130 üniversite öğrencisine sertifikaları törenle verildi. 

Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen törene Demirci Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Menteş, AK Parti İlçe Başkanı Selami Kemer, Demirci Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ercan Duygulu, İlçe Tarım Müdürü M. Akif Şenyürek, Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Gül, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet K. Aysan ve davetliler katıldı. 

Halkla İlişkiler ve Organizasyon kursunu başarıyla tamamlayan 130 öğrenciye, sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet K. Aysan, kursa katılan öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, “Bu gibi belgeler hayatınız boyunca her zaman karşınıza çıkabilecek ve istenilecek belgelerdir.” dedi. 

Kaymakam Kamil Kıcıroğlu da kursiyerlere seslenerek, “Dersleri haricinde zamanlarını bu kurslara ayıran öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devam etmesini hem ilçemiz hem de ilçemizde okuyan öğrencilerimiz için başarılı olacaktır.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 13:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?