30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kütüphane var, kitap yok

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bu yıl eğitim ve öğretime başlayan TOKİ İlköğretim Okulu'nda kütüphane olmasına rağmen kitap olmaması öğrencilerin ve velilerinin tepkisine neden oluyor.


TOKİ tarafından yaptırılan ve en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü okuldaki kütüphanede sadece 20-30 adet kitabın bulunurken, daha faydalı eserlerin okul kütüphanesine kazandırılması için öğrenciler hayırseverlerden kitap yardımı bekliyor. Bugün okul kütüphanesine gelen bazı öğrenciler ellerinde “Halkımızdan Kitap Bekliyoruz” yazılı kağıtlar ile destek istediler.


TOKİ İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Derya Atl, "Kütüphane öğrenciler için çok önemlidir. Şuan için okul kütüphanemizde çok az sayıda kitap var ancak bunu en kısa sürede artması için çeşitli yayın evleri ile yazışmalarda bulunduk. Halkımızın da desteği ile çok kısa sürede okulumuzun kütüphanesini kitapla donatacağımıza inancım tam. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. Halkımızın evinde bulunan ve okumadığı yerli veya yabancı roman veya hikaye kitaplarını okulumuz kütüpanesine bağışlamalarını bekliyoruz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 17:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?