5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kuyualan'da şaşkına çeviren ev

MANİSA'DA BİR EVDEN 30 RÖMORK ÇÖP ÇIKARILDI

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın yazılı şikayet dilekçesi üzerine kontrole gittiği Kuyualan Mahallesi’ndeki bir evde gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Ev sahibinin adeta çöplüğe dönüştürdüğü evde, Temizlik İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile ortak çalışma yapan ekipler, evden tam 30 römork çöp çıkardı.

Kuyualan Mahallesi 3304 Sokak’ta bulunan bir evin çöp ev olduğu konusunda Manisa Belediyesi’ne yazılı şikayet dilekçesi ile başvuran bir vatandaş, evden kokular geldiği ve mahalleye rahatsızlık verdiği konusunda şikayette bulundu. Alınan şikayetin ardından evde kontrol yapmaya giden Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, akıl almaz bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Evde tonlarca eski ve kullanılmaz durumda olan giyim eşyaları bulan ekipler, hemen Sağlık İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçerek, evin boşaltılmasını sağladı. Yapılan temizleme ve boşaltma çalışmalarında, evden tam 30 römork çöp çıkarıldı. Evden çıkarılan çöp eşyalar, Manisa Belediyesi şantiyesine götürülerek, bölgede imha edildi.

Manisa Belediyesi zabıtası olarak böyle bir çöp evle ilk kez karşılaştıklarını belirten Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Mahir Bedel, “Kuyualan Mahallesi 3304 Sokak’ta bir evin çöp ev haline geldiği konusunda vatandaşlarımızdan yazılı şikayet aldık. Bunun üzerine ekiplerimiz hemen olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olay yerine gittiğimizde gördüğümüz manzara karşısında şaşkınlığa uğradık. Temizlik İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışma ile çöp evden tam 30 römork çöp çıkardık. Bu tür hadiselere birçok kez gittiğimiz oldu ancak böylesine ilk kez rastladık. Evden malzemeleri çıkarttıktan sonra Sağlık İşleri Müdürlüğü evi ilaçlayarak, tekrar sahibine teslim etti” diye konuştu.

MANİSA'DA BİR EVDEN 30 RÖMORK ÇÖP ÇIKARILDI
MANİSA'DA BİR EVDEN 30 RÖMORK ÇÖP ÇIKARILDI
MANİSA'DA BİR EVDEN 30 RÖMORK ÇÖP ÇIKARILDI
MANİSA'DA BİR EVDEN 30 RÖMORK ÇÖP ÇIKARILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 14:45:05
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 14:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?