3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Leyla'ya moral gecesi

Manisa'nın Salihli ilçesinde geçimini sokaklardan topladığı kartonları satarak sağlayan ve kanser teşhisi nedeniyle sol göğsü alınan 44 yaşındaki Leyla Şenyüz'e arkadaşları ikinci kez moral ve destek gecesi düzenledi.

Yeşil Ev Restoran'dan düzenlenen moral gecesinde göğüs kanseri teşhisi konularak sol göğsü alınan Leyla, arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Salihli'nin Kocaçeşme Mahallesi'nde virane bir evde 70 YTL kira ile tek başına yaşayan Leyla, 18 yaşından bu yana böbrek hastası ve böbreğinin birisinin kaybetmek üzere.

8 ay önce İzmir Yeşilyurt Atatürk Devlet Hastanesi'nde kanser teşhisi konularak sol göğsü alındı. Geçimini sokaklarda karton toplayarak yaptığını söyleyen Leyla, “Çok küçük yaşta daha babamı tanımadan kaybettim. 32 yaşıma kadar annemle yaşadım. Onunla ölümüyle tek başıma yaşamaya başladım. 16 Haziran'da göğsümdeki artan ağrılarımdan dolayı doktora gittiğimde kanser teşhisi kondu ve sol göğsüm yapılan ameliyatla alındı. Tedavim İzmir Yeşilyurt Atatürk Devlet Hastanesi'nde halen devam ediyor. Ameliyat olduktan sonra çalışamaz duruma geldim. Arkadaşlarım benim için ikinci kez böyle moral gecesi düzenlediler. Bu gece yaşadığım en güzel gün. Arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca bana maddi anlamda destek sağlayan Manisa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yüksel Duman ve Yüksel Tarım'a, evimin eşyalarını almak için seferber olan arkadaşlarım Gülten Akarsu ve Sevgül Sarıkaya'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Geceyi organize eden Leyla'nın arkadaşları ise, “Leyla'nın bu aralar morale ihtiyacı olduğu için böyle bir gece organize ettik. Ya ümitsiniz, ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz, ya da çare sizsiniz” sloganı ile Yeşil Ev Restoran'da Leyla'ya moral gecesi düzenledik. Arkadaşımızı yaşatmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Onu mutlu görmek bizleri daha da mutlu ediyor” dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 15:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?