8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Lise öğrencilerinden resim sergisi

Manisa Hasan Türek Lisesi öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan yağlı boya ve suluboya resimler, Manisa Belediyesi Kültür Sitesi'nde sergileniyor. 90 resmin bulunduğu sergi büyük ilgi görürken, diğer okulların da sene sonunda yeni sergiler açacağı belirtildi. 

Hasan Türek Lisesi resim öğretmeni Zerrin Kulaç ve öğrenciler tarafından yapılan ve ağırlıklı olarak yağlıboya çalışmalarının yer aldığı 90 resim, kültür sitesinde resim sevenlerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel resimler, davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle incelendi. Sergiye katılanlar, öğrencilerin söylediği müzik eşliğinde resimleri inceledi. 

Hasan Türek Lisesi resim öğretmeni Zerrin Kulaç, resim sergisinde yaptığı açıklamada öğrencilerin 1 yıl boyunca yapmış olduğu resimlerinin sergilendiğini belirterek, "Resme ilgi duyan öğrencilerimizin 1 yıllık emeklerini sergiliyoruz. Birbirinden ilginç ve güzel resimler var. Tüm Manisalılar'ı 2 gün boyunca açık kalacak olan sergimize davet ediyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 19:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esin karagüven IP: 88.224.86.xxx Tarih : 3.03.2007 16:17:17
hasan türek lisesi daima başarıyı elde etmiş bir okul başarılarının devamını bekliyorum