5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Liseli Emine'nin katili yakalandı

EMİNE'NİN KATİL ZANLISI MARKET ÇALIŞANI

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, sırtından bıçaklanan ve boğularak öldürülen 17 yaşındaki Emine Çetin'in katil zanlısının, kendi marketlerinde çalışan K.B. (29) olduğu tespit edildi.

Olay, 13 Ağustos günü akşam saatlerinde meydana geldi. Alaşehir Sekine Evren Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi Emine Çetin (17), Menderes Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda babası İbrahim Çetin'e ait marketten ayrılmış, hemen üst katta bulunan dedesi Orhan Çetin'in evine temizliğe gitmişti. Evde kimsenin olmadığı saatte bulunan Emine Çetin, iftar saatine yakın markette çalışan bir görevli tarafından evde kanlar içerisinde bulunmuş, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetmişti.

Sırtından bıçaklı saldırıya uğradığı ve boğularak öldürüldüğü tespit edilen talihsiz kızın katil zanlısı 3 gün sonra yakalandı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekiplerinin de katıldığı araştırmalar sonucunda, katil zanlısının aynı markette çalışan K.B. olduğu ortaya çıktı. Evli ve eşi 7 aylık hamile olduğu öğrenilen katil zanlısı K.B.'nin altı yıldır Emine'nin babasına ait markette çalıştığı bildirildi.

İddiaya göre, K.B., olay günü Emine'nin annesi, yengesi ve ağabeyi bağa gittikten sonra marketin güvenlik kamerasını devre dışı bırakarak üst katta temizlik yapan Emine Çetin'in yanına çıktı. Genç kızı birlikte olmaya zorlayan K.B. bir süre boğuştuktan sonra kızın başına önce sopayla sonra ütüyle vurarak baygın hale getirdi, ardından boğazını yemeniyle sıktı. Daha sonra rastgele bıçak darbeleriyle kızı 10 yerinden bıçakladı. Olaydan sonra markete inip çalışmaya devam eden K.B., işlediği korkunç cinayeti

yine kendisi ortaya çıkardı. Marketteki bir başka çalışan ile birlikte eve çıkan K.B., iş arkadaşıyla birlikte genç kızın ailesine durumu bildirdikten sonra olay yerinden ayrıldı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen zanlı iki kez ifadesi alınıp bırakıldıktan sonra dün gece tekrar gözaltına alındı. Bugün saat 14.00 sıralarında ise cinayeti işlediğini itiraf etti.

EMİNE'NİN KATİL ZANLISI MARKET ÇALIŞANI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:15:00
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?