3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Liseli tiyatrocular ustaları aratmadı

Manisa Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinin Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu’nda sergilediği “Boyacı” isimli tiyatro oyunu izleyenleri büyüledi.

Manisa Lisesi öğrencilerinin kurduğu Tiyatro Kulübü öğrencileri, Manisa Belediyesi’nin desteğiyle, doktor ve inşaat boyacısının başından geçen trajikomik olayları sahneledi. Manisa Belediyesi, öğrencilerin sanatsal etkinliğini desteklemek için Lale Salonu’nu tiyatro oyunu için ücretsiz tahsis etti.

Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’da öğrencileri yalnız bırakmadı, oyunu izledi. Oyun sonunda amatör tiyatrocu öğrencilere teşekkür ederek çiçek veren Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün sanatsal etkinlikleri desteklediğini hatırlatarak, “Öğrencilerin sanatsal etkinliklerini desteklemek bizleri mutlu etti. Manisa Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetleri desteklemeye devam edecek. Sanatsal aktiviteler ile ilgili belediye olarak elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 17:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?