5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Lisenin içler acısı hali şok etti

İGM BAŞKANI YILDIZ MANİSA LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, birçok devlet adamı yetiştiren Manisa'nın en köklü okullarından Manisa Lisesi'ni ziyaret ederek, sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere incelemelerde bulundu.

Manisa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yardımcısı Müge Bandıran, yönetim kurulu üyeleri ve Okul Müdürü Kazım Germiyanoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ederek okulların ihtiyaçları ve eksikleri hakkında bilgi verdiler. Başkan Yıldız, misafirleriyle bir süre makamında ağırladıktan sonra okulu incelemek üzere Manisa Lisesi'ne gitti. Okul Aile Birliği üyelerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yıldız, okulun pansiyonunda incelemede bulundu. Öğrencilerin yatılı olarak kaldıkları yerleri inceleyen Başkan Yıldız, pencerelerin yağmurdan etkilenerek içeri su aldığını, perdelerin yırtık olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Başkan Yıldız, gördüğü olumsuzluklar üzerine "Birçok devlet adamı yetiştiren Manisa'nın en köklü okulunun durumu bu olmamalı. Manisalılara ve buradan mezun olanlara yakışmıyor. Okulun bu yazın elden geçmesi gerekir” dedi. İncelemelerin ardından Başkan Yıldız, "Hem okul hem pansiyonları ne Manisa'ya ne oradan mezun olanlara yakışmıyor. Okulun elden geçirilmesi lazım. Bahçe düzenlemesi şart. Çocuklarımızın yattığı pansiyonların çerçeveleri su alıyor. Perdeler yırtık. Toplantı salonları, çocuklarımızın televizyon izlediği salonlar bakımsız. Okulun bu yaz bakım ve onarımdan geçirilmesi Manisa'ya yakışır haline getirilmesi lazım. Çok önemli kişileri yetiştiren lisenin hali içler acısı. Bu sorunların tamamı en kısa zamanda giderilecek ve okulumuz gelecek eğitim ve öğretim yılında daha güzel şartlarda açılacak" dedi.

İGM BAŞKANI YILDIZ MANİSA LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
İGM BAŞKANI YILDIZ MANİSA LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
İGM BAŞKANI YILDIZ MANİSA LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 16:32:03
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 16:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?