4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Lokmalı seçim bürosu açılışı

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, ilk seçim bürosunu Karaköy semtinde lokma döktürerek açtı.

Seçim bürosu açılışına eşi Çiğdem Aygül, il genelş ve belediye meclis üyeliklerine aday olan ekibiyle birlikte katılan Adil Aygül, sevgi gösterileriyle karşılandı. Semt sakinlerinin alkışlarıyla yoğun ilgi gösterdiği Aygül, seçim bürosu önünde vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttı.

Ayak üstü bazı vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen ve her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade eden Aygül daha sonra kalabalığa hitap etti. Karaköy'ün Manisa'nın en kalabalık ve gözde semtlerinden biri olduğunu ifade eden Aygül, "Burada siz değerli Karaköy sakinleriyle birarada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Manisa'da 10 yıllık belediye başkanlığım döneminde yine her zaman sizlerle birlikteydik. Bu semtin sorunlarını ve ihtiyaçlarını birlikte değerlendirdik. Her mahallemize ve her semtimize olduğu gibi burayı da alt yapı ve çevre düzenlemeleriyle, halkımızın huzur içerisinde yaşayabileceği bir yer haline getirmeye çalıştık. Yıllar sonra tekrar belediye başkan adayı olarak huzurlarınızdayım ve desteğinizi bekliyorum." dedi.

Ekibiyle birlikte Manisa'ya yine en iyi hizmeti vermek için bu göreve talip olduğunu belirten Aygül, "Manisalılar beni çok iyi tanırlar. Kimsenin gönlünü kırmadık, kimseyi mağdur etmedik. Alnımız ak, gönlümüz pak üstlendiğimiz görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Görevden ayrıldığımda geride borçsuz bir belediye bırakmıştım. Nasıl bir hizmet anlayışımız olduğunu hepiniz bilmektesiniz. Manisa tarımıyla, sanayisiyle ve doğal güzellikleriyle modern bir kenttir. Bu kentin iyi yönetilen bir belediyeye ihtiyacı var. Ben ve ekibim de bu yönetimi en iyi şekilde sergileyeceğmiz inancıyla sizlere hitap ediyorum. Burada açtığımız seçim büromuz sizlerle buluşma mekanımız olacak. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Aygül daha sonra seçim bürosunun açılışını gerçekleştirerek, semt sakinleriyle sohbet etti.

Adil Aygül seçim turları kapsamında ayrıca KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in başkanı Fatih Yoğurtçuoğlu ve Kamu-Sen Başkanı Mustafa Genç'i de ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?