3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Madalyaları topladılar

ŞEHZADELİ GÜREŞÇİLER MADALYALARI TOPLADI

Manisa Şehzade Mehmet Koleji güreş takımı, İzmir Güreş İl Temsilciliği tarafından önceki gün İzmir-Buca Afetevler Spor Salonu'nda yapılan 15-16-17 yaş grubu yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası'nda dört birincilik, dört ikincilik ve 1 üçüncülük ile toplam 9 madalya kazandı.

Müsabakalarda 54 kg.'da Ahmet Külleci, 58 kg.'da R.Alper Yılmazlar, 69 kg.'da Barış Yalçın ve 76 kg.'da Bahri Nergiz birinci, 42 kg.'da Bilal Güler, 50 kg.'da Enes Şanal, 68 kg.'da İsmail Karataş ve 63 kg.'da Fatih Cengiz ikinci ve 100 kg.'da Hüseyin Özcan üçüncü oldu.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Gök, müsabakalardan sonra yaptığı açıklamada; ”Özel Şehzade Mehmet Koleji güreş alt yapısı sağlam ve hedefleri olan bir okul. Geçmiş dönemlerde Yıldızlarda Türk Milli Takımı'na güreşçi vermenin gururunu yaşadık, bu gururu bu sene de yaşamak istiyoruz. 01-15 Ağustos 2009 tarihleri arasında Manisa'daki okul tesislerinde iki haftalık kamp çalışması yaptık. Söz konusu kampta sürat, kuvvet, çabuk kuvvet ve dayanıklılık testleri yaparak sporcularımızın mevcut durumunu gördük ve ona göre bir çalışma programı hazırladık. Bu testler paralelinde belirlediğimiz bir plan dahilinde çalışmalarımız haftada dört gün aralıksız Devam etmektedir. İzmir'de yapılan müsabakalar kazanılan madalyalardan çok öğrencilerimizin son durumlarını görmek adına önemliydi. Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren okul müdürümüz Giray Kara'ya teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 13:41:04
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 14:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?