30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MAGİAD'dan MTSO'ya ziyaret

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) yönetim kurulu üyeleri Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) ziyarette bulundu.


Bir süre önce yapılan kongrede MAGAD’ın yönetimi değişmiş, başkanlığa Salih Pulcun seçilmişti. MAGİAD yönetim kurulu üyeleri ziyaret turuna başladı. Celal Bayar Üniversitesi’nden (CBÜ) sonra genç iş adamlarının bugünkü durağı MTSO oldu. Oda toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede MTSO Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, MTSO Başkan Yardımcısı İsmail Günhan, Genel Sekreter Güvenç Özer ve yöneticiler hazır bulundu.


MAGİAD Başkanı Salih Pulcun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ticaret ve Sanayi Odası üstlendiği misyon ve yaptığı hizmetlerle Manisa’ya çok önemli katkılarda bulundu. Burada görev yapan büyüklerimizi ziyaret ederek onların görüşlerini almak bizim için onurdur. Biz de 1991‘de kurulan derneğimizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada misyonuna uygun aktivitelere imza atması için çalışacağız.”dedi.


MTSO Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, genç işadamlarının gelecekte şehri yöneteceğini belirterek, “MTSO olarak sizlere her alanda yardımcı olacağımıza bir büyüğünüz olarak burada söz veriyoruz.”dedi. MTSO Meclis Başkanı Yaşar Coşkun ise “Sizlerde ülkemizin geleceğini görüyorum. Bol bol çalışın ve ülkemiz ve şehrimiz için olumlu katkılar sağlayın.”diye konuştu.


Toplantıda krizin fırsata dönüştürülebileceği görüşünde birleşen taraflar, hangi sektörün krizden nasıl etkilendiği konusunda da araştırma yapılmasını kararlaştırdı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:01:44
Güncelleme :11 Kasım 2008 Salı 13:04:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?