4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Mahalle toplantısı sahura kadar sürdü

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Topçu Asım mahallesinde düzenlediği halk toplantısı uzayınca sahuru da mahalle sakinleriyle beraber yaptı.

Topçu Asım Mahallesi Çınaraltı Şehzade Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Ergün’e MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP İl Başkanı Ersoy Aslan, belediye meclis üyeleri eşlik etti. Mahalle sakinlerinin de ilgi gösterdiği toplantıda mahallenin çocukları Başkan’a sevgi gösterilerinde bulunarak hediye tablo verdi. Mahalleliler tek tek şikâyetlerini anlattı. Toplantının Ramazan ayında olması ve gece yarısını geçmesi nedeniyle sahur toplantıyla birleşti.

SAHURA KADAR TOPLANTI

Sahuru mahalle sakinleriyle yapma fırsatı bulan Başkan Cengiz Ergün, geleneksel sahuru da vatandaşlarla yapmanın ayrı bir heyecan getirdiğini söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün şöyle dedi; “Mahalle toplantılarımızı periyodik olarak her hafta Cuma günleri yapıyoruz. Ramazan ayı nedeniyle akşamları da teraviden sonra halkımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyelim istedik. Topçu Asım Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldik ve onların isteklerini not ettik. Mahallelerin sorunlarını ve isteklerini yerinde görmek daha iyi oluyor çünkü sorunları yerinde görünce çözümlerini de anında belirleyebiliyorsunuz. Mahalle sakinleriyle bir araya geldiğimiz toplantılar verimli oluyor. Toplantı tabi Ramazan ayına denk gelince uzadı ve sahurla birleşti. Mahalle sakinleriyle de sahurda bir araya gelmek bizleri memnun etti. Sorunları mahallelere giderek görüyoruz Topçu Asım Mahallesi’nde bir geleneği de yerine getirmiş olduk mahalle halkıyla sahur yapma fırsatı bulduk. Cuma toplantılarımıza da yine devam ediyoruz ve olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 23:05:57
Güncelleme :15 Eylül 2009 Salı 23:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?