5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mahallelinin yılan kabusu sona erdi

MAHALLELİNİN YILAN KORKUSU SONA ERDİ

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan ve yılanlar çıkması nedeniyle vatandaşlardan şikayet gelen iki adet boş arsayı temizledi.

Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan ve okul alanı olarak ayrılan, otlarla kaplanması ve çöplük yuvası haline gelmesi nedeniyle mahalle halkından sık sık şikayet alan iki adet boş arsa, Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlenerek, kötü görüntüden kurtarıldı. Mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Temizlik İşleri saha amirlerinden arsaların temizlenmesi çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Uncubozköy Mahallesi ziyaretine Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Uncubozköy Mahalle Muhtarı Şevket Gülseven de eşlik etti. Mahallelerinde bulunan iki adet boş arsanın çöplük yuvası haline geldiğini ve uzayan otlar nedeniyle arsalardan yılanlar çıktığını belirten Uncubozköy Mahalle Muhtarı Şevket Gülseven, arsaların temizlenmesinden dolayı mahalle sakinleri adına Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Mahallelinin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, arsaların temizlenmesi konusunda mahalle halkından sürekli şikayet aldıklarını, aldıkları bu şikayetler doğrultusunda hemen harekete geçtiklerini ifade etti.

Mahalle ziyaretleriyle tüm mahallelerin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirten Başkan Ergün, “Uncubozköy Mahallesi ziyaretimizde vatandaşlarımızdan okul alanı olarak ayrılan iki adet boş arsadan uzayan otlar nedeniyle yılanlar çıktığını ve arsaların çöplük yuvası haline geldiği yönünde şikayetler alıyorduk. Bunun üzerine Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüze verdiğimiz talimatla iki boş arsanın temizlenmesi işlemine başladık. Gelinen noktada iki arsanın da temizlendiğini ve çöplük görüntüsünden arındırıldığını gördük” dedi.

Mahalleliyle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaptığı incelemelerin ardından mahalleden ayrıldı.

MAHALLELİNİN YILAN KORKUSU SONA ERDİ
MAHALLELİNİN YILAN KORKUSU SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 16:24:04
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 19:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?