3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Makam aracı kullanmıyor

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Ege Mahallesi ve Borsa Caddesi’nde ziyaret ettiği esnaflardan büyük destek gördü.

Başkan Bülent Kar, seçim yasakları başlamadığı halde Manisa Belediyesi’ne ait makam aracı yerine kendi aracını kullanarak seçim çalışmalarını yapıyor. Kar bu davranışından dolayı esnafın takdirini topladı. Borsa Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, seçim çalışmaları ve yeni projeleri hakkında onlara bilgi vermeye devam eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, büyük ilgi görüyor.

Bir esnaf Başkan Kar’ı kendi aracıyla seçim çalışmaları yapmaya başlaması sebebiyle tebrik ederek, bugüne kadar kendi imkanlarıyla seçim çalışmasına devam eden bir başkan adayı duymadıklarını ifade ettiler ve destek vereceklerini söylediler.

İşyerlerine tek tek girerek esnafın elini sıkan Kar, yaşanan sıkıntıları da dinledi. Kar’a ilgi gösteren esnaflar, Alaybey bölgesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Kar, gün boyunca cadde üzerinde faaliyet gösteren işyerleri ve kahvehanelere girerek vatandaşlarla sohbet edip, destek istedi.

Manisa’da ticari hayatın canlanması için çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Kar, yeni dönemde bu projeleri hayata geçirerek hizmete devam edeceklerinin altını çizdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 23:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali esnaf IP: 78.171.176.xxx Tarih : 13.03.2009 12:44:39

evet belediye başkanımız geçen seçım çalışmlarından sonra ılk kez yıne seçim çalışması için bızı hatırlayıp  mahallemızı zıyaret ettı.allah eksık etmesın 4yılda bır gelıyor ya gelmesse ne yapar bıt pazarı esnafı:)