5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Makam odasında darp edildi

MANİSA'DA BESOT MÜDÜRÜNE DARP

Manisa Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. (BESOT) Müdürü Hakan Altaç makam odasında yumrukla darp edildi.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Manisa Belediyesine ait Belediye Gençlik Merkezinin 4. katındaki BESOT A.Ş.'ye ait olan katta meydana geldi. B

inada elektrik kesintisi olması sebebiyle güvenlik kameralarının da çalışmadığının farkında olduğu düşünülen saldırgan, BESOT katına çıkarak Hakan Altaç'ın özel kaleminden randevu aldı. 'Müdür bey ile özel görüşmek istiyorum' diyerek elindeki motor kaskıyla makama giren saldırganın odaya girer girmez müdür Hakan Altaç'ı yumruklamaya başladığı belirtildi.

Elindeki kask ile Altaç'a vurmak isteyen saldırgan Altaç'ın kendisini toplayıp karşılık vermesi üzerine binadan kaçarak ayrıldı. Kasklı saldırganın elindeki kaskı yaklaşık 250 metre ilerideki Fatih Parkı'nda çiçeklerin arasına attığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganın attığı kask çiçekler arasında bulundu. Özel 8 Eylül Hastanesi'ne kaldırılarak ilk tedavisi yapılan Altaç'ın burnunun yumuşak doku ezikliği ve sol elin küçük parmağında kırık

olabileceği ve dudağının patladığı bildirildi. Müdürünü hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sana atılan yumruk bana atılmış gibidir. Sorumlular bulunacak ve kanun karşısında hesap verecekler" dedi.

Olayı öğrenir öğrenmez hastaneye gelen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Altaç'a geçmiş olsun dileklerini sunarak şöyle konuştu: "Sana atılan yumruk bana atılmış demektir. Sorumluların yakalanması için girişimleri hemen başlatıyorum. Bu saldırı belediyemize yapılmıştır. Saldırıyı izah etmek mümkün değil. Bu tarz saldırılar belediyemize bağlı birimlerin hizmetini engelleyemez."

BESOT Müdürü Hakan Altaç ise olayla ilgili davacı olacağını söyledi. Polise verdiği ilk ifadesinde saldırganı tanımadığını belirten Altaç, "Hiç görmediğim birisiydi. İlk kez gördüm. Yakalandığında davacı olacağım" diye konuştu.

MANİSA'DA BESOT MÜDÜRÜNE DARP
MANİSA'DA BESOT MÜDÜRÜNE DARP
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 17:04:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 17:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?