4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Makedon öğrenciler Manisa'da

Manisa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezmek amacıyla 10 günlüğüne kente gelen Makedonyalı 35 öğrenci, Manisa Valiliği’ni ziyaret etti.

Makedonya Gostivar ADEKSAM Vakfı, Manisa Aydınlar Ocağı ile Türk Kadınları Kültür Derneği Manisa Şubesi işbirliğiyle organize edilen gezinin ilk gününde, öğretmenleri, vakıf yetkilileri ve öğretmenleriyle birlikte Manisa Valiliği’ni ziyaret eden öğrencileri Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç karşıladı.

75. Yıl Konferans Salonu’nda ağırlanan öğrenciler adına konuşma yapan öğretmen Sadık Şahin, "Manisa gibi güzel bir şehre geldiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çok mutlu olduk. Bizleri davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç ise "Biz Manisa Valiliği olarak Türkiye’deki vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilendiğimiz kadar, yurtdışındaki vatandaşlarımızın sorunlarıyla da ilgileniyoruz. Onlar orada rahat yaşarlarsa bizler de burada mutlu yaşarız. Bizler sizlerle el ele verdiğimiz zaman her zorluğun üstesinden geliriz" dedi.

Aylanç, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Ziyaretin sonunda, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 19:36:37
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 19:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?