7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa: 200 metrelik yol 'Törenle' açıldı..!

Karaağaçlı-Mahmudiye arasındaki yolun açılışına Manisa Valisi Orhan Işın, Karaağaçlı Belde Belediye Başkanı Şerif Bakkal, Köy Hizmetleri İl Müdürü Muhsin Özcan, Selimşahlar Belediye Başkanı Mustafa Pehlivan, Köy Hizmetleri Yol Şefi Kadir Yetiş ve vatandaşlar katıldı. Yolun açılış kurdelesi Manisa Valisi Orhan Işın, Köy Hizmetleri Müdürü Muhsin Özcan ve Karaağaçlı Belediye Başkanı Şerif Bakkal tarafından kesildi.
Yaklaşık altı ay süren yolun yapımı için çevre belediyelerin kamyon ve iş makinesi desteği sağladığı, yolun alt yapısını ise belediyenin İl Özel İdare Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği protokol gereği Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapıldığı açıklandı.
Törende konuşan Manisa Valisi Orhan Işın, "Ulaşım çok önemli. El ele verildiği zaman nelerin yapılabileceği ortada. Ben sadece Karaağaçlı'ya değil tüm Manisa'ya bu yolun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Manisa Valisi Orhan Işın daha sonra Karaağaçlı parkında belde halkıyla sohbet etti. Belde halkının Turgutlu yolunun çıkışına kavşak yapılması isteklerini dile getirmeleri üzerine Manisa Valisi Orhan Işın, "Bu sorunu biliyorum ve elimizden gelen desteği veririz" dedi.
iha-manisa
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2004 Salı 10:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?